Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:
Complex Studentesc, 1 camera, etaj intermediar, BLOC IZOLAT
5

Complex Studentesc, 1 camera, etaj intermediar, BLOC IZOLAT

Primum Imobiliare are placerea de a va propune spre vanzare o garsoniera renovata, in zona Complex Studentesc, foarte aproape de facultati, de mijloace de transport in comun, de magazine, de localuri, aproape de zona Centrala,etc. Garsoniera este situata la etajul 2 din 4, bloc anvelopat, se vinde mobilata, si este compartimentat in felul urmator: - 1 hol de acces; - 1 chicineta; - 1 dormitor; - 1 baie cu cabina de dus. PRETABIL INVESTITII! Se accepta credit bancar! Ne angajam sa va oferim consultanta imobiliara si financiara pe toata durata procesului de tranzactie. Mai multe detalii telefonic!

21,0 m2 | 1 camere

Timisoara, Timis

COMPLEXUL STUDENTESC - 3 cam - 2 bai - centrala proprie - clima - ETAJ 3
13

COMPLEXUL STUDENTESC - 3 cam - 2 bai - centrala proprie - clima - ETAJ 3

Primum Imobiliare are placerea de a va oferi spre vanzare, un apartament spatios cu 3 camere, situat in zona COMPLEXUL STUDENTESC, intr-o locatie frumoasa, linistita si usor accesibila. Apartamentul este situat la etajul 3 al blocului din 4 etaje, blocul dispune de acoperis, centrala proprie, 2 aparate de aer conditionat, electrocasnice si este semidecomandat. Compartimentare: - hol de acces - 1 bucatarie mobilata - 1 living mobilat - 2 dormitoare mobilate - 2 bai - 1 balcon inchis in termopan. Apartamentul se vinde complet mobilat si partial utilat. Se accepta credit bancar! Ne angajam sa va oferim consultanta imobiliara si financiara pe toata durata procesului de tranzactie. Mai multe detalii telefonic!

68,0 m2 | 3 camere

Timisoara, Timis

GIROCULUI - 2 Camere - Decomandat - 2 Bai - Centrala proprie
4

GIROCULUI - 2 Camere - Decomandat - 2 Bai - Centrala proprie

PRIMUM IMOBILIARE are placerea de a va prezenta spre vanzare un apartament spatios cu 2 camere, situat in zona Girocului, in proximitatea punctelor de interes. Apartamentul se afla la etajul 4, intr-un bloc nou de forma P+5E. Apartamentul dispune de 60 mp utili. Compartimentare: - hol de acces; - living; - bucatarie; - dormitor; - baie cu cada; - baie de serviciu; Confortul termic este realizat prin centrala proprie cu incalzire in calorifere. Informatiile cu caracter tehnic ne sunt furnizate de catre proprietar. Nu ezitati sa ne contactati pentru mai multe detalii si pentru o vizionare, va fi placerea noastra!

60,0 m2 | 2 camere

Timisoara, Timis

GIROC - 2 Camere - Decomandat - Zona excelenta
5

GIROC - 2 Camere - Decomandat - Zona excelenta

PRIMUM IMOBILIARE are placerea de a va prezenta spre vanzare un apartament decomandat cu 2 camere, situat la parterul unui bloc de forma P+3E. Apartamentul dispune de 42 mp utili, compartimentati astfel: - hol de acces; - living; - bucatarie; - dormitor; Confortul termic se realizeaza prin centrala proprie, cu incalzire in calorifere + clima. Se accepta credit. Pentru mai multe detalii si pentru o vizionare, nu ezitati sa ne contactati!

42,0 m2 | 2 camere

Giroc, Timis

Apartament 3 camere - zona Girocului - Situat excelent
18

Apartament 3 camere - zona Girocului - Situat excelent

Primum Imobiliare are placerea de a va prezenta spre inchiriere un apartament cu 3 camere, situat in zona Girocului, intr-o locatie foarte buna, imobilul fiind aproape de statii de transport in comun, supermarket-uri, magazine non-stop Acesta se afla la etajul 1 intr-un imobil cu 4 nivele Apartamentul este decomandat si prezinta urmatoarea compartimentare: - Hol de acces - Bucatarie cu balcon - 2 Dormitoare - Sufragerie - 2 Bai Acesta se inchiriaza complet mobilat si utilat! Dispune de confort termic sporit datorita incalzirii prin centrala termica proprie si al sistemului de climatizare. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati telefonic!

70,0 m2 | 3 camere

Timisoara, Timis

MEHALA - Casa individuala - Moderna - Mobilata si utilata
5

MEHALA - Casa individuala - Moderna - Mobilata si utilata

PRIMUM IMOBILIARE are placerea de a va prezenta spre vanzare o casa individuala deosebita cu 4 camere, situata in Mehala! Casa dispune de 150 mp utili + terasa de 40 mp + curte de 300 mp. Aceasta se vinde mobilata si utilata (NOBILIA, ROVERE), conform imaginilor de prezentare. PARTER: - hol; - camera tehnica; - spatiu depozitare; - baie servici; - dormitor matrimonial cu baie; - living; - bucatarie; - 2 terase; ETAJ: - dormitor cu baie proprie; - dormitor cu baie proprie; - birou; - terasa de 40 mp; Confortul termic se realizeaza prin centrala proprie, cu incalzire in pardoseala. Se accepta credit. Pentru mai multe detalii si pentru o vizionare, nu ezitati sa ne contactati!

150,0 m2 | 4 camere

Timisoara, Timis

DAMBOVITA - 1 CAM - ETAJ INTERMEDIAR - PRET ACCESIBIL
3

DAMBOVITA - 1 CAM - ETAJ INTERMEDIAR - PRET ACCESIBIL

PRIMUM IMOBILIARE are placerea de a va propune spre vanzare o camera situata in zona DAMBOVITA ,renovata Situata intr-un bloc de garsoniere la etajul 1 din 4 ,garsoniera este situata intr-un hol separat cu 4 apartamente care impart o baie comuna. Se vinde utilata si mobilata exact ca in poze. Primum imobiliare ofera consultanta imobiliara si financiara pe toata perioada procesului de achizitionare. Se accepta credit ,pentru mai multe informatii si pentru a programa o vizionare asteptam cu drag un apel la numarul afisat!

12,0 m2 | 1 camere

Timisoara, Timis

Apartament modern in zona OLIMPIA-COMPLEX - Vedere superba - 3 camere
10

Apartament modern in zona OLIMPIA-COMPLEX - Vedere superba - 3 camere

Primum imobiliare are placerea de a va prezenta spre inchiriere un minunat apartament, care are o vedere extraordinara, cu 3 camere, situat in zona Olimpia, intr-o locatie usor accesibila, foarte aproape de facultati si mijloacele de transport in comun Acesta se afla la etajul 10 intr-un imobil cu 10 nivele, acesta fiind izolat exterior Apartamentul este decomandat si prezinta urmatoarea compartimentare: - Hol de acces - Bucatarie spatioasa - 2 Dormitoare - Sufragerie - 2 Balcoane - Baie Acesta se inchiriaza complet mobilat si utilat modern! Dispune de confort termic sporit datorita sistemului de climatizare si datorita izolatiei blocului Este un loc perfect pentru studenti, fiind in apropierea facultatilor, complexului, magazine non-stop Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati telefonic!

70,0 m2 | 3 camere

Timisoara, Timis

Apartament semidecomandat - 3 camere - zona Odobescu
8

Apartament semidecomandat - 3 camere - zona Odobescu

Primum Imobiliare are placerea de a va prezenta spre inchiriere un apartament cu 3 camere, situat in zona Odobescu, intr-o locatie foarte linistita, aproape de mijloace de transport in comun Acesta se afla la parter intr-un imobil cu 4 nivele, izolat exterior Apartamentul este decomandat si prezinta urmatoarea compartimentare: - Hol de acces - Sufragerie - 2 Dormitoare - 2 Bai - Bucatarie Acesta se inchiriaza complet mobilat si utilat! Dispune de confort termic sporit datorita incalzirii prin centrala termica proprie si izolatiei blocului. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati telefonic!

75,0 m2 | 3 camere

Timisoara, Timis

Utvin- mobilata si utilata – strada asfaltata- toate utilitatile
11

Utvin- mobilata si utilata – strada asfaltata- toate utilitatile

Primum Imobiliare va propune spre vanzare o casa individuala cu o suprafata utila de 170mp si un teren aferent de 560mp. Compartimentare : -parter : hol acces, living, bucatarie, dining room, dormitor, antreu, baie, camera tehnica, terasa acoperita, terasa deschisa. -etaj: 3 dormitoare, baie, acces in pod, terasa inchisa. Utilitati: apa retea, apa foraj, gaz, curent, canalizare. Imobilul dispune de un foisor in curte, pomi fructiferi, anexa din lemn pentru depozitare. Pentru mai multe detalii si stabilirea unei vizionari nu ezitati sa ma contactati, la numarul de telefon 0733268469.

170,0 m2 | 5 camere

Utvin, Timis

OLIMPIA STADION - 3 cam - 2 bai - centrala proprie - clima - ETAJ 3
13

OLIMPIA STADION - 3 cam - 2 bai - centrala proprie - clima - ETAJ 3

Primum Imobiliare are placerea de a va oferi spre vanzare, un apartament spatios cu 3 camere, situat in zona OLIMPIA STADION, intr-o locatie frumoasa, linistita si usor accesibila. Apartamentul este situat la etajul 3 al blocului din 4 etaje, blocul dispune de acoperis, centrala proprie, 2 aparate de aer conditionat, electrocasnice si este semidecomandat. Compartimentare: - hol de acces - 1 bucatarie mobilata - 1 living mobilat - 2 dormitoare mobilate - 2 bai - 1 balcon inchis in termopan. Apartamentul se vinde complet mobilat si partial utilat. Se accepta credit bancar! Ne angajam sa va oferim consultanta imobiliara si financiara pe toata durata procesului de tranzactie. Mai multe detalii telefonic!

68,0 m2 | 3 camere

Timisoara, Timis

BRAYTIM - DUPLEX - 4 camere - 2 bai - incalzire pardoseala
14

BRAYTIM - DUPLEX - 4 camere - 2 bai - incalzire pardoseala

PRIMUM IMOBILIARE are placerea de a va prezenta spre vanzare un duplex estetic, amplasat in zona Braytim! Acesta beneficiaza de 112 mp utili + terasa, desfasurati pe un teren de 280 mp. Casa este cuprinsa de lumina naturala, datorita geamurilor mari si atent pozitionate. PARTER: - living mare; - bucatarie deschisa; - baie; - debara; ETAJ: - dormitor matrimonial cu dressing propriu; - 2 dormitoare; - baie; POD pentru depozitare. Confortul termic se realizeaza prin centrala proprie, cu incalzire in pardoseala pe ambele nivele, cu distribuitoare separate. In curtea casei sunt prezente 2 locuri de parcare auto. Se accepta credit. Pentru mai multe detalii si pentru o vizionare nu ezitati sa ne contactati!

112,0 m2 | 4 camere

Giroc, Timis

Aradului- 2 camere, decomandat, etaj intermediar, posibilitate monatre centrala  termica
6

Aradului- 2 camere, decomandat, etaj intermediar, posibilitate monatre centrala termica

Primum Imobiliare are placerea de a va propune spre vandare un apartament cu 2 camere, situat in zona Aradului, aproape de mijloacele de transport, magazine, centru comercial, parcuri. Apartamentul dispune de o suprafata de 48 m2 utili , este decomandat si prezinta urmatoarea compartimentare: - un hol de acces; - bucatarie; - living; - dormitor; - baie; Confortul termic se realizeaza prin termoficare existand posibilitatea instalarii centralei termice, exista gaz, contor si proiect. Ne angajam sa va oferim consultanta imobiliara si financiara pe toata durata tranzactionarii imobilului. Pentru mai multe detalii si pentru o vizionare, nu ezitati sa ne contactati!

48,0 m2 | 2 camere

Timisoara, Timis

GIROC - Penthouse superb - Piscina privata - Parcare subterana - LIFT
11

GIROC - Penthouse superb - Piscina privata - Parcare subterana - LIFT

PRIMUM IMOBILIARE are placerea de a va oferi spre vanzare un penthouse spatios cu 3 camere, situat in Giroc, in apropierea tuturor punctelor de interes. Acesta se afla intr-un bloc construit la strandarde inalte de calitate, avand in proprietate parcare subterana generoasa, lift si piscina privata cu dusuri exterioare! Dispus pe 2 nivele si constituit din finisaje de calitate, apartamentul poseda un design deosebit. Acesta se vinde conform imaginilor din anunt, mobilat si utilat. Apartamentul dispune de 115 mp utili + terasa: Nivel 1: living, bucatarie deschisa, dormitor, hol de trecere, casa scarii, terasa; Nivel 2: 2 dormitoare, spatiu de depozitare de 40 mp, baie. Confortul termic se realizeaza prin centrala proprie cu incalzire prin pardoseala + 2 clime. In pretul de vanzare este inclus si un loc de parcare privat, in parcarea subterana a imobilului! Se accepta orice posibilitate de plata. Ne angajam sa va oferim consultanta imobiliara si financiara pe toata durata procesului de tranzactie. Pentru mai multe detalii si pentru o vizionare, nu ezitati sa ne contactati!

115,0 m2 | 3 camere

Giroc, Timis

CASA INDIVIDUALA - teren 710 - mobilata utilata - asfalt
10

CASA INDIVIDUALA - teren 710 - mobilata utilata - asfalt

Primum Imobiliare are placerea de a va prezenta spre vanzare o casa individuala situata intr-o zona excelenta, aproape de toate punctele de interes din Mosnita Noua. Tipologia este P+1. Suprafata utila este de 120 mp, teren de 710 mp. Casa este decomandata si are urmatoarea compartimentare : Parter : hol acces, baie, living, bucatarie, camara, terasa, subsol tehnic de 51 mp, garaj. Etaj : 3 dormitoare, baie, pod cu posibilitate de mansardare. Casa dispune de incalzire in pardoseala, toate utilitatile, Mai multe detalii telefonic.

120,0 m2 | 4 camere

Mosnita Noua, Timis

Casa individuala - teren generos - mobilier inclus
9

Casa individuala - teren generos - mobilier inclus

Primum Imobiliare are placerea de a va prezenta spre vanzare o CASA INDIVIDUALA situata in Mosnita Noua, aproape de Centru Comercial. Tipologia este P+M Suprafata utila a casei este de 180 mp (doar la parter - mansarda dispune si ea de 180 mp si este la rosu), iar suprafata terenului este de 808 mp. Compartimentarea este urmatoarea: PARTER: hol, 2 dormitoare (25 mp), living (35 mp), bucatarie inchisa (28 mp), 2 bai, camara, camera tehnica + 3 terase acoperite. MANSARADA: 180 mp - la rosu Dispune de urmatoarele utilitati: gaz, curent, apa retea, canalizare in curs Pentru mai multe detalii ne puteti contacta telefonic.

180,0 m2 | 3 camere

Mosnita Noua, Timis

Duplex - 2 Dormitoare - 1 Baie - Mosnita Veche
8

Duplex - 2 Dormitoare - 1 Baie - Mosnita Veche

Primum Imobiliare are placerea de a va propune spre inchiriere un Duplex cu 2 dormitoare, situat in Mosnita Veche, intr-o locatie usor accesibila si linistita. Acesta este construit pe plan, este decomandat si prezita urmatoarea compartimentare: -Hol -Baie -Living -Bucatarie -2 Dormitoare -Terasa Inbunatatiri aduse imobilului: -Izolatia exterioara -Incalzirea in pardosea Acesta se inchiriaza complet mobilat si utilat. Dispune de confort termic sporit datorita incalzirii prin centrala termica proprie. Detaliile cu caracter tehnic ne sunt furnizate de catre proprietar. Pentru detalii suplimentare si o vizionare, nu ezitati sa ne contactati.

90,0 m2 | 3 camere

Mosnita Veche, Timis

Casa individuala - toate utilitatile - mobilata  - 320 mp utili - sala de sport
7

Casa individuala - toate utilitatile - mobilata - 320 mp utili - sala de sport

Primum Imobiliare are placerea de a va prezenta spre vanzare o CASA INDIVIDUALA situata in Mosnita Noua. Tipologia este P+M, iar compartimentarea este urmatoarea: PARTER: hol, living, bucatarie, baie, terasa MANSARDA: hol, 2 dormitoare, baie + POD Casa dispune de o sala de sport amenajata cu vestiare si baie (150 mp), doua anexe, camera tehnica, carport, bucatarie de vara, gazon, tuia Se vinde complet mobilata. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta telefonic.

320,0 m2 | 3 camere

Mosnita Noua, Timis

EXCLUSIVITATE COMISION 0% -  Duplex superb - spatios  - compartimentare excelenta - zona buna - toat
4

EXCLUSIVITATE COMISION 0% - Duplex superb - spatios - compartimentare excelenta - zona buna - toat

Primum Imobiliare are placerea de a va prezenta spre vanzare,IN EXCLUSIVITATE, un duplex deosebit situat in Mosnita Noua. Tipologia este pe plan. Duplexul este decomandat si are urmatoarea compartimentare: hol acces, dormitor cu baie proprie, dormitor, living, bucatarie, baie, spatiu pentru depozitare, terasa. Duplexul se afla situat intr-o zona linistita, usor accesibila si aproape de zonele de interes. Dispune de toate utilitatile, posibilitate de personalizare interioara. Mai multe detalii telefonic.

78,0 m2 | 3 camere

Mosnita Noua, Timis

EXCLUSIVITATE - COMISION 0 % - Duplex personalizare interioara - zona linistita - iluminat stradal
6

EXCLUSIVITATE - COMISION 0 % - Duplex personalizare interioara - zona linistita - iluminat stradal

Primum Imobiliare are placerea de a va prezenta spre vanzare, in exclusivitate, un duplex cu posibilitate de personalizare interioara, situat in Mosnita Veche. Tipologia este pe plan. Duplexul este decomandat si are urmatoarea compartimentare : hol acces, doua dormitoare, baie, bucatarie, living, terasa cu grup sanitar. Duplexul dispune de apa retea, gaz, curent, fosa septica, iluminat stradal, personalizare interioara. Mai multe detalii telefonic.

79,0 m2 | 3 camere

Mosnita Veche, Timis