Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:
Apartament 3 camere mobilat - Victoria Rezidential - 118,00 mp
20

Apartament 3 camere mobilat - Victoria Rezidential - 118,00 mp

Apartament cu 3 camere, situat in ansamblul rezidential Victoria, dispus la etajul 5/9. Regimul de inaltime al ansamblului rezidential este parter + 9 etaje, avand doua ascensoare. Apartamentul are suprafata construita de 118 mp si suprafata utila de 87.20 mp + balcon 10.70 mp. Apartamentul este compus din hol de acces, camera de zi, bucatarie, doua dormitoare, doua bai ( una dintre bai dispune de geam de aierisire) si balcon, fiind finisat cu materiale de calitate superioara. Apartamentul se vinde partial mobilat si utilat (cuptor, cuptor cu microunde, masina dee spalat vase, plita cu inductie marca electrolux, frigider Samsung) conform anexelor fotografice. In pretul imobilului este inclus si un loc de parcare exterior.

98,0 m2 | 3 camere

Oradea, Bihor

Teren 4416mp, FS 165ml, in sensul giratoriu de pe Borsului
14

Teren 4416mp, FS 165ml, in sensul giratoriu de pe Borsului

Teren cu pozitionare de exceptie, in sensul giratoriu de langa Parcul Industrial Nr. 1, soseaua Borsului. Terenul este amenajat, fiind balastat pe intreaga suprafata la o adancime de 80-100cm (costuri de realizare 80/90.000 Euro), are punct trafo instalat cu putere de 160KWA (cost de realizare 70.000 Euro) si dispune de toate utilitatile. Terenul dispune de dublu front stradal (la strada Uzinelor si la drumul colector paralel cu soseaua Borsului). Terenul dispune de certificat de urbanism, avand procent de ocupare teritorial de 50% (se poate construi pe 2208mp) si coeficient de utilizare a terenului de 2.4 (suprafata construita desfasurata maxima a viitoarei cladiri poate fi de 11.040mp). Terenul este ideal pentru benzinarie, showroom, restaurant drive-in, sala de evenimente, hala, spital.

4416,0 m2

Oradea, Bihor

Casa deosebita, 3 nivele, mobilata, Iosia - Parcul Veteranilor
20

Casa deosebita, 3 nivele, mobilata, Iosia - Parcul Veteranilor

Casa de exceptie, constructie 2012, situata in fata Parcului Veteranilor. Casa este compusa din demisol (garaj dublu, spalatorie, camera tehnica, camara, spatiu de depozitare), parter (hol, bucatarie, camera de zi, birou/dormitor, baie) si mansarda (hol, 2 dormitoare, 2 dressinguri, baie cu spatiu de depozitare). De asemenea in curte mai este edificata o constructie de 25mp, compusa din camera si grup sanitar. Casa a fost construita in sistem "lego", fiind termoizolata cu polistiren atat spre exterior (15cm) cat si in interior (5cm), beneficiind astfel de o izolare de calitate ridicata. Terasa exterioara, in suprafata de 25 de mp, dispune si de o marchiza automatizata. Proprietatea se vinde complet mobilata si utilata, cu mobilier in bucatarie din lemn masiv de stejar. Dormitoarele si biroul sunt mobilate cu mobilier din lemn masiv de nuc. Usile interioare sunt confectionate din lemn masiv de nuc, iar scarile din lemn masiv de stejar. Proprietatea dispune de sistem de incalzire in pardosea, utilizat cu pompe de caldura apa-apa. In zona de zi proprietatea dispune de un semineu automatizat care este legat la instalatie centralizata de incalzire a casei. Anexa din curte este de asemenea incalzita cu ajutorul unui cazan de incalzire pe lemne. Accesul de intrare in garaj dispune de sistem de degivrare pe intreaga suprafata.

325,0 m2 | 5 camere

Oradea, Bihor

Spatiu comercial 125 mp SU - Nufarul Plaza
6

Spatiu comercial 125 mp SU - Nufarul Plaza

Spatiu comercial situat in ansamblul rezidential Nufarul Plaza, dubla orientare, avand SU 125 mp. Spatiul se preda la gri. Spatiul se preteaza pentru orice fel de activitate comerciala, cabinete medicale, birouri, saloane de infrumusetare etc. Pretul este net la care se mai adauga TVA 19%.

125,0 m2 | 2 camere

Oradea, Bihor

Spatiu comercial  L.Pasteur  - Spitalul Judetean
7

Spatiu comercial L.Pasteur - Spitalul Judetean

Spatiu comercial situat la parterul unui bloc nou pe strada L. Pasteur, avand SC 105 mp, iar SU 73.20 mp. Spatiul se preda complet finisat (lucrarile de finisare sun in curs de executare) Spatiul se preteaza pentru orice fel de activitate comerciala, cabinete medicale, birouri, etc. Spatiul este situat in imediata apropriere a Spitalului Judetean, la 2 min distanta de statia de tramsport public. Pentru detalii suplimentare nu ezitati sa ne contactati.

73,2 m2 | 2 camere

Oradea, Bihor

Casa + teren 10.356mp - Carasau -- 55km distanta de Oradea
20

Casa + teren 10.356mp - Carasau -- 55km distanta de Oradea

Vă prezentam o frumoasă proprietate rurală situată în pitoreasca localitate Carasau, la numărul 275, în județul Bihor, la doar 55 km distanță de Oradea. Această proprietate este o autentică casă din vaioaga, construită în două etape, în anii 1962 și 1975, cu mare grijă și atenție pentru detalii. Compusă din patru corpuri de clădire, proprietatea impresionează de la prima vedere cu un front stradal generos de peste 25 de metri liniari, oferindu-i un aspect primitor și elegant în același timp. Cele trei corpuri de clădire aflate la stradă dispun de cinci camere generoase, cu suprafețe între 16 și 19 metri pătrați, ceea ce oferă mult spațiu pentru a vă bucura de confortul și intimitatea fiecărei încăperi. De asemenea, proprietatea are două camari de alimente, ideale pentru păstrarea alimentelor proaspete și a produselor casnice, precum și trei holuri bine definite, care asigură o circulație fluentă în interiorul casei. Un alt corp de clădire se găsește în curtea din spate și este compus dintr-o cameră de 16 metri pătrați și o cameră de alimente. Acest corp suplimentar adaugă mai multă utilitate și spațiu generos pentru a stoca provizii sau pentru a amenaja un spațiu de lucru sau atelier. O proprietate asemenea nu ar fi completă fără un teren generos pentru a vă bucura de farmecul vieții la țară. Terenul intravilan, în suprafață de 10.356 de metri pătrați, se întinde în spatele casei, oferind o oază de natură și posibilități nelimitate. Vă puteți imagina culturi agricole, grădini minunate, livezi încântătoare sau o zonă special destinată relaxării și petrecerii timpului în aer liber. Această proprietate beneficiază de toate utilitățile moderne necesare. Curentul electric este asigurat, iar pentru cei ce doresc conexiune la internet, proprietatea este deja echipată cu cablu RDS. De asemenea, dispune de o fântână proprie, o soluție excelentă pentru apă în gospodărie. În plus, dacă preferați să fiți conectat la rețeaua de apă a localității, acest lucru este posibil și poate fi realizat la dorința dumneavoastră. Proprietatea este oferită exclusiv prin intermediul agentiei imobiliare Casa Regal, la un preț extrem de atractiv de 35.000 Euro. Ocazia de a avea propria casă de la țară, cu atâtea atuuri și potențial, este una care nu trebuie ratată. Această locație reprezintă o oportunitate de a vă bucura de farmecul vieții rurale autentice, departe de aglomerația orașului, într-un cadru idilic și liniștit, în mijlocul naturii. Este locul perfect pentru a crea amintiri de neuitat și a vă construi propria oază de liniște și confort.

130,0 m2 | 6 camere

Carasau, Bihor

Teren intravilan, Beverly Hills - Sanmartin, 886mp, toate utilitatile
8

Teren intravilan, Beverly Hills - Sanmartin, 886mp, toate utilitatile

Casa Regal Imobiliare, reprezentată exclusiv de agentul Bogdan Strava, este mândră să vă prezinte o oportunitate unică de investiție în cartierul Beverly Hills din Sânmartin. În inima acestui prestigios cartier, pe strada Leonardo Da Vinci, vă așteaptă un teren generos de 886 mp, cu un front stradal impresionant de 20.62 ml. Locația excepțională este completată de disponibilitatea tuturor utilităților esențiale: apă, canalizare, curent, internet și drum asfaltat. Totul este pregătit pentru ca visele dumneavoastră de construcție să devină realitate! Și dacă vă doriți un spațiu și mai generos sau o investiție suplimentară, avem vești bune! Există posibilitatea achiziționării parcelei alăturate, cu o suprafață aproape identică de 885 mp și același front stradal. Pentru cei care caută să construiască sau să investească într-o zonă emblematică, aceasta este oportunitatea perfectă. Prețul de vânzare pentru o parcelă este de 79.500 Euro, o investiție justificată de calitatea și exclusivitatea locației. Nu ratați această ocazie unică! Contactați-l pe Bogdan Strava pentru mai multe detalii sau pentru a programa o vizionare.

886,0 m2

Sanmartin, Bihor

Apartament 2 camere Victoria Rezidential, 64mp utili + balcon
14

Apartament 2 camere Victoria Rezidential, 64mp utili + balcon

Descoperiți oportunitatea rară de a deține un apartament elegant și spațios în inima ansamblului rezidențial Victoria, recunoscut pentru standardele sale înalte de locuit. Cu o suprafață generoasă de 64mp utili plus un balcon confortabil de 3.8mp, acest apartament este alegerea perfectă pentru cei care caută confort și stil. Situat strategic la etajul 3 dintr-un imobil cu 9 niveluri, apartamentul se bucură de o orientare vestică ideală care asigură o iluminare naturală optimă în timpul după-amiezilor. Fiecare moment petrecut aici este învăluit în lumina caldă a soarelui, oferind spațiului o atmosferă primitoare și energetică. Acest apartament face parte din ultima fază de dezvoltare a complexului, blocul A5, care promite să fie cel mai modern și actualizat dintre toate, cu predarea prevăzută pentru luna martie 2024. Fiind unul dintre puținele apartamente încă disponibile, aceasta reprezintă o ocazie unică de a investi în calitate și confort. Apartamentul se preda semifinisat, gata să fie personalizat conform preferințelor noului proprietar. Pereții sunt pregătiți în alb (dispersit), iar instalațiile electrice includ prize și întrerupătoare de la Panasonic, asigurând funcționalitate și durabilitate. Climatizarea în zona de zi asigură confortul termic tot anul, iar usile de interior de calitate superioară completează designul interior. Securitatea este o prioritate în acest ansamblu, de aceea apartamentul include un sistem de videointerfonie de ultimă generație. Balconul este finisat cu gresie de import din Italia, extinzând spațiul de locuit și oferind un loc perfect pentru relaxare sau pentru a savura o băutură în zilele însorite. Oferta este prezentată în exclusivitate de Casa Regal Imobiliare și agentul imobiliar Padurean Alina, asigurându-vă de profesionalism și un serviciu la cele mai înalte standarde. Apartamentul este disponibil la prețul competitiv de 110.000, plus TVA 9% fiind o investiție valoroasă atât pentru locuință personală cât și pentru închiriere. Pentru cei interesați, există opțiunea de a achiziționa un loc de parcare exterior pentru suma de 8000 Euro, completând astfel pachetul de locuit premium oferit de ansamblul rezidențial Victoria. Apartamentul se poate achizitiona doar cu plata integrala, nu se accepta credit bancar. Nu ratați ocazia de a vă așeza într-unul dintre cele mai dorite locații din oraș. Contactați-ne astăzi pentru a programa o vizionare și pentru a face primul pas spre casa visurilor dumneavoastră!

64,4 m2 | 2 camere

Oradea, Bihor

Casa deosebita zona Spitalului Judetean
15

Casa deosebita zona Spitalului Judetean

Casa Regal Imobiliare, vă aduce în atenție o proprietate de excepție, caracterizată printr-o eleganță și funcționalitate remarcabilă, situată într-o zonă selectă. Această locuință impresionantă face parte dintr-un duplex și se remarcă printr-un teren generos de 491 mp și o arhitectură sofisticată, oferind un stil de viață unic. La prima vedere, această proprietate se evidențiază printr-un garaj dublu, proiectat cu ingeniozitate pentru a găzdui două vehicule, unul în fața celuilalt. Fațada sa expresivă și impecabilă adaugă o notă de prestigiu și rafinament. La intrarea în interior, veți fi impresionați de spațiul generos și lumina naturală care inundă fiecare cameră. Planul bine gândit al casei oferă un confort și o funcționalitate excepționale. La parter, veți găsi un living spațios, ideal pentru întâlniri cu prietenii și momente de relaxare. Zona de dining oferă un cadru elegant pentru mese delicioase și conversații relaxante. Bucătăria complet echipată, cu materiale de înaltă calitate, vă invită să experimentați bucătăria la cele mai înalte standarde, în timp ce biroul privat oferă un spațiu propice activităților profesionale. Dormitorul de deasupra garajului este amenajat special ca un dormitor pentru copii, decorat cu atenție la detalii și gândit pentru a oferi un spațiu de joacă și odihnă adaptat nevoilor celor mici. La etaj, un hol generos face legătura între celelalte camere de locuit. Aici se găsesc două dormitoare spațioase, fiecare cu o baie elegantă. Dormitorul matrimonial impresionează prin dimensiuni generoase și oferă un dressing spațios și o baie privată, adăugând un plus de confort și rafinament în rutina zilnică. Grădina acestei proprietăți este un paradis de verdeață, cu un gazon bine întreținut, perfect pentru momente relaxante în aer liber. În partea din spate a curții, veți găsi o filigorie impunătoare, gândită pentru momente de relaxare și contemplare. Un spatiu cu destinattie de sala de sport, dotat cu jacuzzi și saună, completează perfect experiența de relaxare și răsfăț. Pivnița de vinuri oferă un spațiu adecvat pentru păstrarea colecției personale de vinuri, adăugând un strop de lux acestei proprietăți. Această casă este dotată cu un sistem de încălzire cu pompe de căldură, asigurând un consum eficient de energie și o preocupare pentru protejarea mediului înconjurător. Localizarea este excepțională, la doar un minut de Spitalul Județean și la patru minute de magazinul Crisul, ceea ce face viața de zi cu zi extrem de comodă. Adresa, strada Soarelui nr. 3E, adaugă un nivel suplimentar de prestigiu acestei proprietăți. Această locuință este oferită spre vânzare complet mobilată și utilată, inclusiv mobilier pentru copii, realizat la comandă, reprezentând o oportunitate unică de a vă transforma visul în realitate. Nu ezitați să ne contactați pentru a programa o vizionare și pentru a vă bucura de o experiență de viață cu adevărat excepțională.

300,0 m2 | 6 camere

Oradea, Bihor

Ap. cu 3 camere (2 camere + birou), finisat,  ansamblu rezidential - Nufarul
15

Ap. cu 3 camere (2 camere + birou), finisat, ansamblu rezidential - Nufarul

Apartamentul cu trei camere- 2 camere + birou, decomandat, este situat in ansamblul rezidential nou din cartierul Nufarul. Se preda complet finisat. Pret: 87.389 Euro + 9% T.V.A., respectiv 92.254 Euro cu T.V.A. inclus, pentru plata unui avans de minim 80%. Pentru plata unui avans minim de 20% pretul este de 90.600 Euro + T.V.A., sau 98.754 Euro cu T.V.A. inclus. Ansamblul oferă o nouă concepție arhitecturală zonei Nufărul cu multe spații verzi, locuri de joaca, parcaje subterane si supraterane . Ansamblul va fi compus din 6 blocuri cu regim de înălțime D/S+P+10E etaje, prima etapă cuprinde 3 blocuri cu termene de predare decembrie 2023 . Cartierul dispune de acces rapid la șoseaua de centură și la mijloacele de transport în comun, tramvai și autobuz . Pentru construcții s-au utilizat cele mai noi și moderne materiale de construcții: - structura de rezistență este realizată din stâlpi și diafragme din beton armat - planșee de beton armat monolit 13-16 cm . - Fundațiile sunt de tip radier cu înălțime de 1m. - Pereții exteriori sunt executați din blocuri ceramice Wienerberger Porotherm n+f de 30 cm - Termosistem de 10 cm sistem complet Baumit - Pereții de compartimentare sunt realizați din blocuri de BCA de 15 cm in interior, blocuri de BCA de 20cm spre casa scării de bloc - cărămidă de 25-30 cm intre apartamente . Închiderile perimetrale si compartimentările sunt realizate cu materiale de construcție rezistente la foc având calități fonice foarte bune si durabile. Fiecare bloc dispune de o centrală termică proprie care funcționează cu agent primar de la CET asigurând blocului o independenta fata de alte blocuri si cartiere din oraș Blocurile dispun de acces dublu in casa scării, 2 lifturi Schindler digitale care coboară și în zona de parcaje subterane. Casa scării este generoasă, are un design modern placată cu gresie porțelanată de mari dimensiuni, lumini ambientale, oglinzi. Apartamentele sunt contorizate individual cu contoare de apa caldă/rece și gigacalorimetru pentru căldura, cheltuielile de întreținere sunt în funcție de consumul individual al fiecărui apartament. Distribuția apei reci si a apei calde, respectiv a agentului termic pentru încălzire se realizează din distribuitoare situate pe coridor lângă fiecare apartament Spatiile comune sunt prevăzute cu instalații electrice contorizate separat, casa scării și holurile sunt iluminate cu corpuri LED, acționate cu senzori de mișcare pentru reducerea consumului de energie . Blocul este dotat cu iluminat de siguranță pentru evacuare si instalații paratrăsnet. Spatiile comune sunt dotate cu camere de luat vederi si monitorizare video permanenta. Perspectivele zonei - Realizarea drumului de legătura de pe strada Iancu de Hunedoara pana la hotel Prezident - Parc realizat de primăria Oradea lângă cartier - O nouă linie de tramvai in apropiere

54,2 m2 | 3 camere

Oradea, Bihor

Apartament cu 3 camere, (2camere+birou) Nufarul, bloc nou
4

Apartament cu 3 camere, (2camere+birou) Nufarul, bloc nou

Casa Regal Imobiliare vă prezintă un apartament cu 3 camere, situat în ansamblu rezidential nou din cartierul Nufarul. Apartamentul, cu o suprafață utilă de 58.1 mp și un balcon de 3.9 mp, este decomandat, asigurând o utilizare optimă a spațiului și confort maxim pentru viitorii proprietari. Fiind parte dintr-un ansamblu rezidențial nou, dezvoltatorul garantează un standard ridicat de calitate în materiale și finisaje. Ansamblul este poziționat lângă Lotus Center, la o distanță de 5 minute de Baile Felix. Alte proximități: Liceul Onisifor Ghibu Centrul comercial Lotus Market Supermarket Selgros , Supermarket Kaufland, Magazin Lidl Supermarket Carrefour Ansamblul oferă o nouă concepție arhitecturală zonei Nufărul cu multe spatii verzi, locuri de joaca, parcaje subterane si supraterane . Ansamblul va fi compus din 6 blocuri cu regim de înălțime D/S+P+10E etaje. Cartierul dispune de acces rapid la șoseaua de centură și la mijloacele de transport în comun, tramvai și autobuz . Pentru construcții s-au utilizat cele mai noi și moderne materiale de construcții: Structura de rezistență este realizată din stâlpi și diafragme din beton armat Planșee de beton armat monolit 13-16 cm . Fundațiile sunt de tip radier cu înălțime de 1m. Pereții exteriori sunt executați din blocuri ceramice Wienerberger Porotherm n+f de 30 cm Termosistem de 10 cm sistem complet Baumit Pereții de compartimentare sunt realizați din blocuri de BCA de 15 cm in interior, blocuri de BCA de 20cm spre casa scării de bloc Cărămidă de 25-30 cm intre apartamente. Închiderile perimetrale si compartimentările sunt realizate cu materiale de construcție rezistente la foc având calități fonice foarte bune si durabile. Fiecare bloc dispune de o centrală termică proprie care funcționează cu agent primar de la CET asigurând blocului o independenta fata de alte blocuri si cartiere din oraș Blocurile dispun de acces dublu in casa scării, 2 lifturi Schindler digitale care coboară și în zona de parcaje subterane. Casa scării este generoasă, are un design modern placată cu gresie porțelanată de mari dimensiuni, lumini ambientale, oglinzi. Apartamentele sunt contorizate individual cu contoare de apa caldă/rece și gigacalorimetru pentru căldura, cheltuielile de întreținere sunt în funcție de consumul individual al fiecărui apartament. Distribuția apei reci si a apei calde, respectiv a agentului termic pentru încălzire se realizează din distribuitoare situate pe coridor lângă fiecare apartament Parcarea supraterana este inclusa in pretul apartamentului. Pret la avans de 80%: 87.389 Euro + 9% T.V.A., respectiv 95.254 Euro cu T.V.A. inclus Pret la avans de 20%: 87.800 Euro + 9% T.V.A, respectiv 98.754. Euro cu T.V.A. inclus. Va propunem oportunitatea de a achizitiona o proprietate in acest ansamblu rezidential nou, construit la cele mai inalte si moderne standarde. Nu ezitati sa ne contactati pentru orice tip de informatie si vizionari ale apartamentului.

54,2 m2 | 3 camere

Oradea, Bihor

Apartament 2 camere Nufarul bloc nou
3

Apartament 2 camere Nufarul bloc nou

Casa Regal Imobiliare vă prezintă un apartament cu 2 camere, situat într-un ansamblu rezidential din cartierul Nufarul. Apartamentul, cu o suprafață utilă de 43 mp și un balcon generos de 4.8 mp, este semidecomandat, asigurând o utilizare optimă a spațiului și confort maxim pentru viitorii proprietari. Ansamblul rezidential este poziționat lângă Lotus Center, la o distanță de 5 minute de Baile Felix. Alte proximități: Liceul Onisifor Ghibu, Centrul comercial Lotus Market, Supermarket Selgros, Supermarket Kaufland, Magazin Lidl, Supermarket Carrefour. Ansamblul oferă o nouă concepție arhitecturală zonei Nufărul cu multe spatii verzi, locuri de joaca, parcaje subterane si supraterane. Ansamblul va fi compus din 6 blocuri cu regim de înălțime D/S+P+10E etaje. Cartierul dispune de acces rapid la șoseaua de centură și la mijloacele de transport în comun, tramvai și autobuz . Pentru construcții s-au utilizat cele mai noi și moderne materiale de construcții. Va propunem oportunitatea de a achizitiona o proprietate in acest ansamblu rezidential nou, construit la cele mai inalte si moderne standarde. Nu ezitati sa ne contactati pentru orice tip de informatie si vizionari ale apartamentului. Pret: 75 600 Euro + 9% T.V.A.. Pretul afisat este disponibil in cazul achitarii unui avans de minim 80% din valoarea totala. Pret: 82 400 + 9% T.V.A., Pretul este disponibil pentru avansul standard de 20% din valoarea totala.

43,0 m2 | 2 camere

Oradea, Bihor

Apartament 2 camere finisat,  Nufarul
5

Apartament 2 camere finisat, Nufarul

De vânzare: Apartament 2 camere în bloc nou, in cartierul Nufărul Dimensiuni: Suprafata utila 41,4 mp utili + balcon cu suprafata de 4.5 mp Condiții de predare a apartamentului: finisat: podele laminate, gresie, baia cu gresie si faianta , utilata. Configurație interioară Apartamentul dispune de o structură semidecomandată, concepută pentru a maximiza spațiul disponibil. Acest aranjament permite o separare funcțională a zonelor de zi și de noapte, asigurând în același timp un flux natural și o circulație eficientă în întreaga locuință. Spațiile sunt proiectate astfel încât să ofere confort, intimitate și o utilizare practică a fiecărui metru pătrat, garantând astfel o locuire plăcută și organizată Locație excepțională Acest apartament se bucură de o amplasare strategică în inima cartierului Nufărul, la doar câțiva pași de zona comercială a Lotus Center. In apropiere se afla Colegiul National Onisifor Ghibu. Pentru necesitățile zilnice, aveți la dispoziție o varietate de supermarketuri - Selgros, Kaufland, Lidl, Carrefour - toate accesibile pe jos, ceea ce face din acest apartament alegerea ideală pentru cei care caută comoditatea urbană combinată cu beneficiile unei comunități bine conectate. Facilități și calitate Parte din ansamblul rezidențial Green Residence, apartamentul beneficiază de materiale și finisaje de înaltă calitate, inclusiv blocuri ceramice Wienerberger, termosistem Baumit și cărămidă rezistentă la foc. Casa scării este modern amenajata, dotata cu lifturi Schindler digitale, centrală termică proprie, contorizare individuală. Ansamblul dispune de spații verzi generoase, parcare subterană/supraterană. Construcție și siguranță Structura de rezistență din beton armat, planșee monolit, termoizolație de 10 cm, compartimentări interioare din BCA, sisteme moderne de încălzire cu centrală termică proprie și contorizare individuală, construcție premium Pret: 68.765 Euro + 9% T.V.A, pret disponibil pentru un avans de 80% din valoarea totala. Pret: 70.600 Euro + 9% T.V.A. pret disponibil pentru un avans standard de 20% din valoarea totala. Va propunem oportunitatea de a achizitiona o proprietate in acest ansamblu rezidential nou, construit la cele mai inalte si moderne standarde. Nu ezitati sa ne contactati pentru orice tip de informatie si vizionari ale apartamentului.

41,4 m2 | 2 camere

Oradea, Bihor

Teren de 6.000 de mp, Calea Clujului, zona showroom-uri auto
3

Teren de 6.000 de mp, Calea Clujului, zona showroom-uri auto

Oportunitate Rară - Teren de 6,000 mp pe DN1, Calea Clujului nr. 313 Vă prezentăm o oportunitate deosebită de investiție: un teren de 6,000 mp, situat strategic pe DN1, Calea Clujului nr. 313, unul dintre cele mai circulate drumuri naționale din județ. Acest teren, cu un front stradal de 65 de metri liniari, oferă o vizibilitate excelentă și accesibilitate directă la artera principală de transport. Locație Ideală și Utilități Complete Proprietatea se bucură de o locație ideală, înconjurată de o zonă comercială vibrantă și în proximitatea showroom-ului Top Casa. Terenul este perfect pentru o varietate de proiecte mai mici, cum ar fi centre de servicii, magazine specializate, showroom-uri. În plus, beneficiază de toate utilitățile necesare - apă, gaz, electricitate și canalizare, fiind pregătit pentru orice tip de dezvoltare. Prețul și Oportunitatea Acest teren este oferit la prețul de 294.000 Euro, reprezentând o investiție atractivă pentru cei care caută o proprietate cu potențial mare într-o zonă de trafic intens. Fiind situat pe DN1, acesta promite o expunere excelentă și ușurință în acces, aspecte esențiale pentru succesul oricărui business. Exclusivitate și Contact Această proprietate unică este oferită exclusiv prin Casa Regal Imobiliare, reprezentată de Valentin Catana. Este o ocazie ideală pentru investitori sau dezvoltatori care doresc să capitalizeze pe poziționarea privilegiată și posibilitățile variate pe care le oferă acest teren.

6000,0 m2

Oradea, Bihor

Hale la comanda 1200mp - Calea Clujului
4

Hale la comanda 1200mp - Calea Clujului

Hale Personalizabile de Vânzare sau Închiriere - Calea Clujului nr. 313 Oportunitate unică pe piața imobiliară! Oferim spre vânzare sau închiriere hale industriale personalizate, situate pe Calea Clujului nr. 313. Aceste hale, cu o suprafață totală de 1,200 mp, sunt construite special pentru a se adapta nevoilor specifice ale fiecărui client. Construcție Personalizată și Flexibilă Halele sunt proiectate să fie complet personalizabile. Ca viitor proprietar, veți avea posibilitatea să alegeți înălțimea halei, dimensiunea spațiilor de birouri, numărul grupurilor sanitare, accesul pentru autovehicule și TIR, numărul de rampe, precum și puterea electrică instalată. Construcția va fi realizată într-un termen de 6-12 luni de la semnarea contractului, asigurând astfel o adaptare perfectă la cerințele afacerii dumneavoastră. Locație și Spațiu Generos Proprietatea este amplasată pe un teren generos de 3,000 mp, pe una dintre cele mai căutate locații din zonă - Calea Clujului nr. 313. Aceasta oferă un spațiu amplu pentru orice tip de operațiune industrială sau comercială. Preț și Condiții Prețul de vânzare pentru hala împreună cu terenul este de 600.000 Euro. Aceasta reprezintă o investiție excelentă pentru orice companie care caută o proprietate industrială adaptabilă și bine situată. Exclusivitate de Vânzare Această proprietate este oferită în exclusivitate de Valentin Catana de la Casa Regal Imobiliare. Profitați de această oportunitate rară de a vă dezvolta afacerea într-un spațiu construit special pentru nevoile dumneavoastră.

1050,0 m2 | 3 camere

Oradea, Bihor

Studio dublu finisat (apartament 2 camere) cartier Nufarul, Oradea
6

Studio dublu finisat (apartament 2 camere) cartier Nufarul, Oradea

Suntem încântați să îți prezentăm un studio dublu, din cartierul Nufărul ansamblul Green Residence din Oradea. Este o oportunitate adevărat unică și te invităm să faci parte din această experiență excepțională. Situat într-o locație deosebită, acest complex oferă tot ce îți poți dori pentru un stil de viață modern și confortabil. Cu o suprafață utilă de 42,2 mp și un balcon generos de 8,4 mp, acest studio este proiectat pentru a-ți oferi spațiul și libertatea de care ai nevoie. Spațiul de dormit de 12,2 mp este amenajat pentru relaxare și odihnă, în timp ce camera de zi și bucătăria de 22,4 mp creează un mediu prietenos pentru întâlniri și momente speciale alături de familie și prieteni. Baia de 3,8 mp și holul de 2,8 mp completează perfect acest studio de 50.6 mp. Prețul acestui studio este de 76 600 Euro + 9 % TVA, pentru cei care optează pentru un avans de 80%. La plata unui avans minim de 20% pretul de vanzare este 83 494 Euro + 9% T.V.A. Nu pierde această oportunitate unică de a trăi într-un mediu aparte. Contactează-ne astăzi pentru a programa o vizionare!

42,2 m2 | 2 camere

Oradea, Bihor

Studio dublu finisat (apartament 2 camere) cartier Nufarul, Oradea
10

Studio dublu finisat (apartament 2 camere) cartier Nufarul, Oradea

Suntem încântați să îți prezentăm un studio dublu, dintr-un ansamblu rezidential nou din carierul Nufarul din Oradea. Este o oportunitate adevărat unică și te invităm să faci parte din această experiență excepțională. Situat într-o locație deosebită, acest complex oferă tot ce îți poți dori pentru un stil de viață modern și confortabil. Cu o suprafață utilă de 42 mp și un balcon de 4 mp, acest studio este proiectat pentru a-ți oferi spațiul și libertatea de care ai nevoie. Spațiul de dormit de 12,2 mp este amenajat pentru relaxare și odihnă, în timp ce camera de zi și bucătăria de 22,4 mp creează un mediu prietenos pentru întâlniri și momente speciale alături de familie și prieteni. Baia de 3,8 mp și holul de 2,8 mp completează perfect acest studio de 46,7 mp. Prețul acestui studio este de 76 600 Euro + 9% TVA, pentru cei care optează pentru un avans de 80%. Pentru un avans minim de 20% pretul este de 83 494 Euro + 9% T.V.A. Nu pierde această oportunitate unică de a trăi într-un mediu aparte. Contactează-ne astăzi pentru a programa o vizionare. Alege calitatea și confortul la Nufarul Green Residence!

42,0 m2 | 2 camere

Oradea, Bihor

Apartament 3 camere, 65 mp utili + balcon, Victoria Rezidential
16

Apartament 3 camere, 65 mp utili + balcon, Victoria Rezidential

Apartamentul este situat la etajul 7/9, pretul este fix. Optional se poate achizitiona parcare exterioara la pretul de 7.500 de Euro.

64,5 m2 | 3 camere

Oradea, Bihor

Apartament 2 camere complet utilat, Prima Residence Nufarul
20

Apartament 2 camere complet utilat, Prima Residence Nufarul

De vânzare apartament confortabil, mobilat, cu 2 camere situat în Cartierul Prima Nufărul, din Oradea! Apartamentul este practic și primitor, situat la etajul 1 într-un bloc construit în anul 2018, în dinamicul cartier Prima Nufărul din Oradea. Cu o structură bine gândită și o locație ideală, această locuință reprezintă o oportunitate excelentă pentru oricine caută un echilibru între funcționalitate și accesibilitate. - Suprafața construită este de 62 mp fiind suficientă pentru confortul tău zilnic; - Suprafața utilă de 40,95 mp este ideal distribuită între zonele de zi și de noapte; - Balconul de 4,05 mp extinde spațiul de locuit și adaugă un plus de valoare locuinței; - Apartamentul este situat într-un bloc nou; - Finisajele si mobilierul sunt de nivel mediu; Un interior gândit pentru tine: - Camera de zi spațioasă și luminoasă este completată de o bucătărie open space. - Dormitor; - Baie cu cadă; - Balcon; Acest apartament este alegerea perfectă pentru cei care caută un start în viața de proprietar sau investitori interesați de un activ cu întreținere redusă și potențial solid de închiriere. Te vei bucura de liniștea unui cartier rezidențial, având în același timp acces facil la facilitățile urbane. Vino să vezi proprietatea! Contactează-ne si programează o vizionare!

40,95 m2 | 2 camere

Oradea, Bihor

Spațiu comercial de închiriat pe b-dul Dacia,  fostul magazin "Adrian
8

Spațiu comercial de închiriat pe b-dul Dacia, fostul magazin "Adrian

Fostul Magazin "Adrian" disponibil pentru închiriere! Descriere: Descoperă oportunitatea unică de a-ți desfășura activitatea într-un spațiu comercial emblematic pe B-dul Dacia! Fostul Magazin Adrian, un nume recunoscut de întregul oraș, își deschide locația pentru un nou capitol comercial. Spatiul comercial cu suprafața utilă de 292 mp este acum disponibil pentru închiriere: • O locație cu vad comercial de excepție • Situat pe una dintre cele mai frecventate artere ale orașului, b-dul Dacia, aproape de intersecția cu B-dul Decebal. • Ideal pentru orice tip de activitate comercială - de la magazin de retail, cafenea, până la sedii de bănci, birouri sau galerii de artă - acest spațiu îți oferă vizibilitate și acces facil. • Parcarea generoasă din fața spațiului va asigura confort maxim clienților tăi. Profită de această locație strategică și transformă acest spațiu într-un punct de atracție pentru afacerea ta! Contactează-ne azi pentru mai multe detalii și fii gata să începi o nouă poveste de succes!

292,0 m2

Oradea, Bihor