Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:
Spatiu comercial 140 mp, strada Lunga - Brasov.
6

Spatiu comercial 140 mp, strada Lunga - Brasov.

Compania Imobiliara Brasovul Vechi va ofera spre achizitie un spatiu comercial ideal pentru alimentatie publica, cu suprafata utila de 140 mp (100 mp parter si 40 mp demisol), vitrina si acces stradal - strada Lunga nr. 22, acces secundar pentru apovizionare, toate utilitatile functionale si contorizate separat, centrala termica proprie, curent 380V. Pret 295.000 euro. Comision intermediere 2%.

140,0 m2

Brasov, Brasov

Teren intravilan DN 13, Stupini - Hanul din Ardeal.
2

Teren intravilan DN 13, Stupini - Hanul din Ardeal.

Vând 16.000 mp teren intravilan Brașov, cu destinație mixtă în PUG, zona Stupini, în apropiere de Hanul din Ardeal, cadastru actualizat, front 230 m la DN 13, curent electric lângă teren, canalizare, gaz și apă în zonă, vedere frumoasă, dispunere avantajoasă (dreptunghiular), un mic curs de apă mărginește terenul. Pretabil pentru diverse dezvoltări, cum ar fi: showroom, servicii, mică industrie, producție, depozitare, hale, agrement, rezidențial, publicitate, etc. Lângă acest imobil este disponibil pentru vânzare un alt teren de aprox 4.500 mp, cu front de 60 m la DN (în continuarea celuilalt). Preț 24 EURO mp.

Brasov, Brasov

Brasov - Cristian, teren industrial, acces din DN pe drum asfaltat.
7

Brasov - Cristian, teren industrial, acces din DN pe drum asfaltat.

Vând 21.000 mp teren intravilan situat în apropiere de DN între Cristian și Brașov, în zonă cu destinație industrială, acces facil din DN, cu front 60 ml la drum asfaltat, utilități lângă teren, învecinat cu hale de producție, vedere frumoasă. Preț 21 /mp. 9*

Cristian, Brasov

Imobil pentru clinică medicală, unitaţi de cazare, clădire de birouri, locuință multifamilială.
6

Imobil pentru clinică medicală, unitaţi de cazare, clădire de birouri, locuință multifamilială.

Vând clădire generoasă cu potențial deosebit, situată în Brașov, zona Astra, bine poziționată, având o suprafaţă utilă de peste 950 mp, curte de aproximativ 600 mp, front stradal aprox 30 m. Imobilul este construit în anul 1993/ 1994, este dipus pe parter, 2 etaje plus pod mare mansardabil, are toate utilitățile, este în prezent liber la vânzare și necesită renovare. Curtea generoasă poate fi transformată în parcare sau loc de relaxare. Locaţie are un potenţial foarte mare datorită poziţionării acesteia și se pretează pentru diverse dezvoltări, cum ar fi clinică medicală, unitaţi de cazare, clădire de birouri, locuință multifamilială, etc. Pentru mai multe detalii ne puteţi contacta telefonic la nr 0754355174 sau 0725262324. Comision 2%. Preț imobil 625.000 EURO.

Brasov, Brasov

Ghimbav, teren intravilan pentru complex rezidential.
8

Ghimbav, teren intravilan pentru complex rezidential.

Vând 2 ha teren intravilan (curți construcții) situat la Ghimbav - Brașov, CU, pretabil pentru construcția unui complex de locuințe colective cu D+P+3E+M cu peste 250 apartamente și 20 penthouse. Imobilul are dimensiunile de 40mX500m, cu front la drum de 40 m și acces facil și imediat din stradă principală. Toate utilitățile sunt în imediata apropiere (gaz, curent, apă, canalizare), terenul fiind situat într-o zonă rezidențială bună, liniștită, în vecinătatea unor locuințe colective și individuale. Vederea către munți este superbă, iar în imediata apropiere se află un rău care dă personalitate zonei. Terenul aparține în documente de UAT Cristian, fiind situat chiar la limită, în fapt aflându-se în Ghimbav. Acest lucru reprezintă un avantaj pentru obținerea autorizației de construcție pentru blocuri și eficientizarea utilizării terenului, respectiv un singur loc de parcare/apartament, POT 70%, CUT 3, timp mai scurt pentru autorizare. Un alt avantaj important este și faptul că terenurile libere din vecinătate se află în extravilan, imobilul nostru cu destinația de blocuri fiind unicat în zonă. Menționăm că în toamnă este prevăzută inaugurarea aeroportului internațional din Ghimbav - Brașov, ceea ce va duce la creșterea valorii imobilelor, tendință ce este evidentă deja pe piață. Proprietarul asigură sprijin și asistență în vederea obținerii operative a documentelor necesare și autorizației de construcție. Prețul cerut este mult sub potențialul terenului și cel al zonei și se poate achita în două tranșe, respectiv jumătate la semnarea contractului, iar restul la termene care se pot negocia, sau din dezvoltare, existând disponibilitate din partea proprietarului în acest sens. Preț 100 EURO/ mp.

Ghimbav, Brasov

Brasov - Prejmer, 30.000 mp teren intravilan, PUZ vile.
11

Brasov - Prejmer, 30.000 mp teren intravilan, PUZ vile.

Vând 30.000 mp teren intravilan, în Prejmer, categorie curți construcții, învecinat cu cartiere de case vechi și noi, zonă retrasă, aerisită, vedere foarte frumoasă către munți, front la drum 60m, acces facil de la asfalt din două părți, utilități în apropiere, pretabil dezvoltare rezidențială, bine dimensionat (60m X 500m), împrejmuire autorizată cu stâlpi metalici. Pe teren există aprobat un PUZ pentru 23 vile. Preț 16 EURO/mp. Comision cumparator 3%. 11*

Brasov, Brasov

Spatiu 380 mp pentru birouri/ activitati similare, Brasovul Vechi.
8

Spatiu 380 mp pentru birouri/ activitati similare, Brasovul Vechi.

Închiriez spațiu pentru diverse activități, cu suprafața de 380 mp, în Brașov, zonă centrală, în stare foarte bună, dotat și parțial mobilat, cu 10 locuri de parcare, dispus pe demisol 150mp, parter 110mp și etaj 120mp. Compartimentarea este avantajoasă, la etaj și demisol fiind spațiu deschis, iar la parter birouri generoase. Clădirea este relativ nouă, complet dotată, în stare foarte bună, cu toate utilitățile, există băi la fiecare nivel, precum și bucătărie, spații tehnice și alte încăperi. De asemenea există acces la curtea interioară pentru grătar sau activități recreative. Un avantaj este și vederea frumoasă către Tâmpa. Spațiul este ideal pentru firme de IT, dar se pretează și pentru birouri sau alte activități. Preț chirie 2800 EURO/lună.

380,0 m2

Brasov, Brasov

Teren industrial - PUZ depozite, prestari servicii, birouri, DN 11 intrarea in Brasov.
6

Teren industrial - PUZ depozite, prestari servicii, birouri, DN 11 intrarea in Brasov.

Teren intravilan industrial 3,2 ha, la intrarea în Brașov din DN 11, acces imediat din asfalt, front la drum 80 m, mărginit pe o latură de râu, cu PUZ aprobat pentru depozite, prestări servicii, birouri, din care 9000 mp depozite la primul nivel și peste 10000 mp birouri și alte spatii la etaj 1 și 2, zonă bună invecinată cu dezvoltări comerciale și industriale, vedere frumoasă, acces către ocolitoare. Preț 30 EURO/mp.

Brasov, Brasov

Teren intravilan in zona rezidentiala, locuinte colective S+P+15E.
3

Teren intravilan in zona rezidentiala, locuinte colective S+P+15E.

Vând 20.000 mp teren intravilan în Brașov, situat în zonă rezidențială deosebită cu blocuri noi, foarte dezvoltată și căutată, învecinat direct cu unul din cele mai mari cartiere noi de blocuri ale orașului. Terenul este cuprins în PUZ de locuințe colective cu S+P+15E, POT 30%, CUT 4, iar prin PUD se poate obține o înălțime mai mare a blocurilor dacă se dorește. Terenul are o poziție privilegiată, cu vedere foarte frumoasă către munți, suprafața fiind în formă avantajoasă, cu front de 100 m la strada principală și toate utilitățile lângă teren. Chiar lipit de acest teren, este disponibil pentru vânzare un alt teren în suprafață de aproximativ 1 ha, în condiții similare. Preț 177 EURO mp.

Brasov, Brasov

Brașov - Bod, 4 ha teren intravilan.
1

Brașov - Bod, 4 ha teren intravilan.

Vindem teren intravilan, suprafață 4 ha, situat în Bod - jud Brașov, construcții pe teren, zonă foarte bună, acces direct din asfalt, în apropiere de fabrica de zahăr, front mare la drum - peste 200 m, formă avantajoasă - dreptunghiulară, toate utilitățile pe teren (gaz, curent, apă , canalizare). Imobilul este pretabil pentru dezvoltare de parc logistic, hale industriale, etc. În anumite condiții se poate facilita creditare bancară. Preț 25 EURO mp.

Bod, Brasov

Teren intravilan 7,5 Ha, Stupini - DN13.
9

Teren intravilan 7,5 Ha, Stupini - DN13.

Vând teren intravilan aprox 75000 mp, situat în Brașov, cu destinație mixtă în PUG - rezidențial (P+3) sau industrial, indicatori urbanistici buni, cu front de 300 m la DN 13, poziție foarte bună, utilități în apropiere, vedere superbă către munți, acces facil către centrul orașului, către ocolitoare, autostradă, viitorul aeroport și principalele zone turistice ale zonei. Lângă teren se pot achiziționa încă două suprafețe de teren, aproximativ similar, cu front mare la drumul național. Pretabil cartier rezidențial sau zonă industrială și de depozitare. Preț 27 EURO/mp.

Brasov, Brasov

Teren intravilan Brasov - DN 13, 4ha, front 130 metri.
2

Teren intravilan Brasov - DN 13, 4ha, front 130 metri.

Vând 4 ha teren intravilan Brașov, situat în Stupini, cu front de 130 m la DN 13, cuprins în PUG ca teren cu destinație mixtă, respectiv servicii - industrial dar și de locuințe colective. Terenul este situat pe partea dreapta la ieșirea din Brașov către Sighișoara - Tg Mureș, are vedere superbă către munți și este învecinat cu locuințe si ferme. Terenul se află de asemenea în apropierea aeroportului Brașov-Ghimbav, șoseaua de legătură între ocolitoare, aeroport și autostradă fiind proiectată să treacă pe lângă teren, ceea ce va reprezenta un real avantaj. Terenul se pretează la multiple dezvoltari, inclusiv servicii, depozite, hale, rezidențial, turism, industrie, etc. Preț 26 EURO/mp.

Brasov, Brasov

Ghimbav, zona ICCO - Aeroport, teren industrie  comerț  servicii.
1

Ghimbav, zona ICCO - Aeroport, teren industrie comerț servicii.

Vand teren extravilan 7 ha in Ghimbav, in apropierea aeroportului, vis a vis de parcul industrial ICCO, zona mixta cu perspectivă actuală de dezvoltare deosebita. Front la drumul principal asfaltat 80 ml, pretabil utilizare pt diverse dezvoltări industriale, comerciale sau de servicii. Pret 27 EURO mp. Comision intermediere 3%. Telefon 0722244301

Ghimbav, Brasov

Teren intravilan, destinatie mixta, front la DN 13 Brasov.
5

Teren intravilan, destinatie mixta, front la DN 13 Brasov.

Vând teren intravilan Brașov, în suprafață de aproximativ 18.000 mp, cu destinație mixtă în PUG, situat în zona Stupini, către Hanul din Ardeal, cu deschidere generoasă la DN 13 (aproximativ 250 m). Terenul este mărginit de două drumuri și un curs de apă și are priveliște foarte frumoasă către munți. Se pretează la diverse destinații, cum ar fi: servicii, turism - agrement, industrial, showroom, depozitare, publicitate, benzinărie, etc. Curentul electric este la drum iar restul de utilități în apropiere. Preț 30 EURO/mp.

Brasov, Brasov

Zona Iuliu Maniu - 15 Noiembrie, apartament in casa, terasa si garaj.
8

Zona Iuliu Maniu - 15 Noiembrie, apartament in casa, terasa si garaj.

Vand apartament spatios in casa, etaj 1 din P+1+M, compus din 3 camere, hol de acces, bucatarie, baie si camara - 84 mp suprafata utila, 30 mp de terasa, garaj cu acces din curtea imobilului si un loc de parcare concesionat. Vanzare sau schimb imobiliar cu apartament cu 2 camere. Pret 195.000 euro. Comision cumparator 2%. Telefon: 0722244301

84,0 m2

Brasov, Brasov

 Brasov - Centrul Istoric, pensiune 3*.
8

Brasov - Centrul Istoric, pensiune 3*.

Vând pensiune mobilată si utilată complet conform standardelor de 3 stele, situată în Brașov - ultracentral în centrul vechi al orașului. Clădire istorică, foarte solidă si bine întreținută, reconditionată atât în interior cât și în exterior, cu o priveliște deosebită către muntele Tâmpa. Pensiunea se află foarte aproape de Piața Sfatului și Biserica Neagră, in imediata vecinatate a principalelor obiective turistice și oferă 34 locuri de cazare in regim de 3 stele, având 13 camere cu baie proprie, din care: camere single, camere double standard, camere double superioare, camere family și suite cu două dormitoare. Mai include: recepție, hol intrare, sală de mese, bucătărie , baie serviciu, alte spații utile, terasă, precum și o salină amenajată la subsol. Este dispusă pe 3 niveluri S+P+E plus pod, terenul total fiind de aprox 350 mp și are curte proprie frumos amenajată cu vedere deosebită spre Tâmpa. Amprenta construită la sol este de 275 mp, iar suprafața desfășurată de aprox 800 mp. Podul clădirii este înalt și spațios putându-se amenaja încă aprox 10 camere pentru cazare. Este o clădire istorică din secolul al XIX-lea, având camere amenajate cu mobilier nou, decorate elegant, TV cu ecran plat, canale prin cablu, mini-bar, finisaje calitative, parchet masiv din stejar, ferestre cu geam termopan izolate fonic, încălzire pe gaz cu 4 centrale termice proprii. Pensiunea se află în circuitul turistic din anul 2011, ratingul pe Booking fiind unul excelent, peste 9. Pret vânzare: 990.000 EURO.

675,0 m2

Brasov, Brasov

Spatiu comercial, Rasnov - Centru Nord, vanzare sau inchiriere pe termen lung.
9

Spatiu comercial, Rasnov - Centru Nord, vanzare sau inchiriere pe termen lung.

Vanzare inchiriere spatiu comercial in Rasnov, situat in zona Centru Nord (in proximitatea Politiei, Policlinicii, UM Rasnov, Centrului Civic, cartier de blocuri de locuinte), suprafata totala utila de 696 mp si o terasa, neacoperita, generoasa - 223 mp. Spatiul dispune de acces separat pentru aprovizionare si 14 locuri de parcare (concesionate de la Primaria Rasnov). Utilitati: apa, canalizare, curent 380 V. Datorita amplasarii si a dispunerii spatiului acesta este recomandat pentru clinica medicala, supermarket, showroom, restaurant pizzerie, banca etc. Pret vanzare 480.000 Euro, chirie 5 euro mp. Comision intermediere 2% pentru cumparator sau 50 % din prima chirie.

696,0 m2

Rasnov, Brasov

Rasnov, pensiune + afacere in derulare.
11

Rasnov, pensiune + afacere in derulare.

Vând pensiune în Râșnov, complet dotată și utilată, situată în zonă foarte bună, cu acces din drumul național și din alte două străzi, cu vedere către Cetatea Râșnov, Munții Bucegi si Piatra Craiului. Este o oportunitate de investiție întrucât se vinde atât imobilul cât și afacerea, pensiunea fiind în funcțiune cu rezultate bune. Pensiunea este dispusă pe D + P + E + M, are structură solidă de cărămidă, are o suprafață construită de aproximativ 600 mp, 12 camere cu baie proprie din care 2 apartamente, iar terenul are aproximativ 750 mp, curtea fiind spațioasă și pavată recent. Parcarea este disponibilă atât în curte (12 locuri de parcare), cât și pe strada care mărginește imobilul. Dispune de: recepție, restaurant generos cu șemineu, bucătărie, separeu, cămară mare la demisol, cameră tehnică, spălătorie, holuri și scări generoase, terasă exterioară mare acoperită tip foișor cu grătar, toate utilitățile, 2 centrale funcționale - pe gaz și pe lemne, panouri solare pentru apa caldă, intrare separată pentru mașini de aprovizionare. Totul este funcțional, întreținut și în stare foarte bună. Zona Râșnov este în prezent foarte atractivă din punct de vedere turistic și se află la câteva minute distanță de zona Bran - Moieciu, precum și foarte aproape de Brașov, Poiana Brașov, Predeal, având acces facil către toate obiectivele importante din centrul țării. Preț 490000 EURO.

600,0 m2

Rasnov, Brasov

Str. Dorobanților, imobil birouri/ clinica/ salon.
1

Str. Dorobanților, imobil birouri/ clinica/ salon.

Inchiriez pe termen lung spatiu pentru birouri/ activitati similare - str. Dorobanților; 290 mp utili dispusi pe etajele 1+2 si spatii comune de acces. Chirie lunara 2.000 euro sau conditii negociabile pentru suprafete mai mici. Separat se poate inchiria un spatiu de depozitare - cca 50 mp, situat la demisol si cu acces separat. Chiria nu include costul utilitatilor. Comision intermediere 50% din prima chirie.

290,0 m2

Brasov, Brasov

Pret negociabil! Brasov - Magura, teren 3.015 mp.
8

Pret negociabil! Brasov - Magura, teren 3.015 mp.

Vand teren, suprafata 3.015 mp, in zona Magura (Moieciu) situat in extravilan (cu posibilitatea de constructie imobile cu destinatie agroturistica, ferme de animale, spatii pentru prelucrarea si comercializarea produselor vegetale si zootehnice, etc) si in afara zonei de protectie a Parcului National Piatra Craiului; curent pe teren, apa in apropiere, front de 42 metri la drum pietruit in curs de amenajare. Se poate dezmembra la cerere. Coordonate: 45 30'43.6"N 25 19'15.1"E 45.512103, 25.320873 Pret 18 euro/ mp. Comision intermediere 3%. Telefon: 0722244301.

Moieciu, Brasov